Banner%20Inspiro

Communiceer daar waar het plaatsvindt. 

Point of Sale materiaal (POS) is een verzamelnaam voor marketingcommunicatiematerialen die veelal gebruikt worden op een plek waar verkoop of verkoopstimulatie (b.v. evenement of beurs) plaatsvindt. Dat kan variëren van bijvoorbeeld prijs- en informatiekaartjes bij een product tot dynamische communicatie via bijvoorbeeld een (interactief) LED-scherm.

POS-materiaal kan onder meer een campagnebranding of een andere vorm van communicatie bevatten of iets speciaals in de vorm van een creatief idee, maar het is wel verstandig om het onderdeel te laten uitmaken van de huisstijl. Op deze manier is herkenning gegarandeerd.

Vannaam neemt POS-materiaal zeer serieus, want het draagt in hoge mate bij aan de beslissende koopprikkel bij de doelgroep. Zomaar onachtzaam wat geprinte velletjes A4, dat zou een kostbaar opgebouwd imago ineens om zeep kunnen helpen bijvoorbeeld. 

Bent u op zoek naar POS-Materiaal wat doelgericht communiceert? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.