merkontwikkeling

Merkbescherming, enorm belangrijk!

Zonder registratie en bescherming is een merk zo goed als waardeloos. Teveel (startende maar ook reeds langere tijd gevestigde) ondernemers denken dat hun merk- of bedrijfsnaam beschermd is zodra deze is ingeschreven in het handelsregister of is vastgelegd als domeinnaam op internet. Dit is een misvatting die veel geld kan kosten en zelfs flinke imagoschade kan opleveren.

Een merk is alleen beschermd als het is gedeponeerd in het Benelux of Europees Merkenregister (en in sommige gevallen nog in enkele andere landen). Dat kan als woordmerk of als beeldmerk. Bij het ontwikkelen van een merk kijkt Vannaam reclamebureau niet alleen naar een onderscheidende benaming maar ook naar de mogelijkheden om een merk vast te leggen in het merkenregister. Daar zitten namelijk nog wel enkele haken en ogen aan. Daarnaast moet een merknaam ook nog vrij zijn als domeinnaam (of overdraagbaar als deze reeds geclaimd is). Vannaam reclamebureau is u graag behulpzaam met uw merkregistratie. Uw merk is het namelijk waard!

Op zoek naar een reclamebureau met verstand van de juridische kanten? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.