landingspages seo

Landingspages

Een hogere ranking in Google

Natuurlijk wilt u graag bovenaan staan in Google. Maar, wie wil dat niet? Met de juiste SEO-strategie bereikt u uw doelgroep en onder meer landingspages en de publicatie hierop zijn daarbij van belang. Op basis van short-tail of long-tail termen worden in zoekmachines de resultaten getoond. Een goede landingspage maakt gebruik van deze zoektermen. Deze pagina dient verder qua vorm en inhoud ook de juiste informatie te verstrekken en daarnaast ook te voldoen aan diverse technische criteria die gelden bij gedegen webdesign.

Google en de overige zoekmachines veranderen periodiek hun systeem waarmee bepaald wordt welke websites en pagina’s bovenaan staan, of juist lager. Daar wordt zeer weinig over prijsgegeven, maar het is sowieso van belang om in ieder geval van echte waarde uit te gaan. De doelgroep moet echt iets hebben aan de informatie op de landingspage. Dat hoeft geen beperking te zijn, u kunt nog steeds een goede merkbeleving overbrengen.

SEO moet dus een onderdeel zijn van uw marketingcommunicatiestrategie. Want zeker op internet is de kans op geslaagde communicatie van groot belang. Voor u 10 anderen, binnen één simpele klik.

Bent u op zoek naar een reclamebureau met een vlotte pen en inzicht in de juiste zoektermen en technische criteria bij SEO? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.