guerrilla

Guerrillatechnieken in de reclame.

Even iets heftigs nodig wat enorm opvalt bij uw doelgroep en in staat is om binnen no-time effect te realiseren? Dan zou Guerrilla marketing een goede oplossing kunnen zijn. Mits passend binnen uw merkwaarden natuurlijk. Guerilla marketing (en alle varianten die hierop denkbaar zijn) overvalt uw doelgroep op een manier die niet te vermijden is. Natuurlijk wel op een sympathieke wijze zodat het niet ten koste gaat van uw imago. Guerrilla marketing als versterker van uw campagne wel of niet gecombineerd met de inzet van social media en overige interactieve media maar altijd op basis van een zeer krachtig creatief idee. Want pure creativiteit is wel een voorwaarde voor een geslaagde inzet van dit bijzondere instrument. Spin-off van uw Guerrilla marketing realiseren we door een gedegen inzet (vooraf en naderhand) van public relations. Op deze manier realiseren we een fraaie merkbeleving waarover nog lang nagepraat zal worden.

Het enige dat Vannaam reclamebureau, gevestigd in Zeeuws Vlaanderen, van u nodig heeft om een geslaagde Guerrilla campagne te realiseren is... lef!

Op zoek naar een reclamebureau met 100% vechtersmentaliteit? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.