Nagtegaal

Een organisatie waar het ziekteverzuim onder controle is, waar medewerkers elke dag gemotiveerd verschijnen, waar teamspirit heerst en mensen veel voor elkaar over hebben. Waar doelgericht, ambitieus en zelfsturend gewerkt wordt. Waar medewerkers met goede ideeën komen, de mouwen opstropen en zich 100% inzetten. Waar werkplezier voelbaar is, door alle geledingen. Een organisatie waar personeelsmanagement geen belasting vormt, maar juist een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering is. Een utopie? Welnee, dat is HRM volgens Nagtegaal, want uw mensen creëren het succes.

Vannaam ontwikkelde de marketingcommunicatiestrategie, het logo, de huisstijl, de website en het campagneconcept! 

Nagtegaal

Logo

De nachtegaal is voor vele kunstenaars, musici en schrijvers een bron van inspiratie geweest, en nog steeds! In volksvertellingen kondigt de nachtegaal de lente aan, een beloftevolle periode. 

corporate%20identity

Correspondentiehuisstijl

Hoe bijzonder kan een huisstijl zijn! Een briefpapier met een fraaie, licht doorschijnende, achterzijde. Rustig vervolgbriefpapier, een fraaie enveloppe en een visitekaartje wat met interesse aangepakt zal worden. 

website%20nagtegaal

Responsive website

Een speelse en zeer informatieve responsive website met een zeer goede SEO-structuur. 

personeel%20behouden

Campagne

HRM is zeer breed. De campagne speelt in op de grote diversiteit en het probleemoplossend vermogen van Nagtegaal. In bovenstaand voorbeeld komt het behoud van personeel aan bod. 

spanning%20op%20de%20werkvloer

Campagne

Het is niet altijd te voorkomen; spanning op de werkvloer. Signaleert u dit op tijd en zo ja, wat doet u hieraan? Nagtegaal beheerst conflicthantering op de werkvloer en zorgt dat alles in orde komt. 

nieuwe%20inzichten%20uit%20dossiers

Campagne

Wat valt er allemaal uit uw personeelsdossiers te halen? Nagtegaal zet uw personeelsdossiers in als strategisch instrument waarmee uw firma een flinke stap vooruit kan zetten. 

Vannaam Reclamebureau

 Weststraat 8/002 Aardenburg

 Postbus 2, 4527 ZG Aardenburg - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg ons

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.